Zwembaden Privé

Ziet u het voor u. Na het werk een paar baantjes zwemmen in uw eigen zwembad, de stress van de werkdag vergeten.

Of u nu een zwembad of een whirlpool met zwembad zoekt; Wesseling Waterbehandeling Technieken zoekt samen met u naar de beste en betaalbare oplossing.

Wij plaatsen verschillende typen zwembaden. Aan u de keus of het een foliebad, polyester bad, pp bad of een bouwkundig bad word. Ook plaatsen wij styropool blokken om een zwembad in elk formaat te kunnen maken. Na het plaatsen van de bouwstenen wordt deze afgewerkt met folie.

Uw wensen en ideen en onze kennis worden op een professionele manier samengebracht om tot een geweldig eindresultaat te komen.

Een zwembad voor ontspanning en waterpret waar u jaren plezier van heeft.

Welk zwembad past bij u?

Wordt het een binnen- of een buiten zwembad?

Voor buiten zwembaden heeft u de keus uit een polyester zwembad, kunstof zwembad of een foliebad.

Polyester zwembaden hebben een fraai uiterlijk, mooie vormen, maar de afmetingen zijn beperkt.

Kunststof zwembaden worden van platen kunststof aan elkaar gelast. Ze hebben als groot voordeel dat de levensduur vrijwel onbeperkt is.

Bouwkundige foliebaden zijn onbeperkt in grootte en in verschillende kleuren leverbaar. Voor de wanden kan men kiezen uit styropool blokken of een gemetselde muur. De styropool blokken worden volgestort met beton, en daarna bekleedt met folie. Dit geeft een fraai uiterlijk en is door zijn korte bouwtijd en gladdde afwerking een goed alternatief voor de traditionele baden, en dat voor een lagere prijs.

Voor een exclusief zwembad kunt u ook kiezen voor een beton betegeld bad. De wanden kunnen dan betegeld worden met (glas)mozaïektegels.De afmetingen voor betonnen baden zijn vrijwel onbeperkt.

 

Informatie of een offerte?

Wilt u (uiteraard vrijblijvend) informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen op tel. 0570 - 86 73 86 of klik op de link hieronder.